Mi értelme? Ja igen, a „mély” agymosás…

A CÖF ezzel az új plakáttal rúgta be az ajtót az önkormányzati választások kampányára. Hogy a külföld igazán sokat nem befolyásolhat önkormányzati politikusokon keresztül, azt most hagyjuk figyelmen kívül – persze az egész értelmetlenségében éppen ez a lényeg…

A Rogán boszorkánykonyha már régen létrehozta az úgynevezett „Dollárbaloldal” szlogent, jelen plakát persze csak ezt viszi tovább, még mélyebbre ültetve a fideszes választók agyában azt, hogy ami nem fideszes, vagy éppen NER-es, vagy CÖF-ös, az maga a sátán, vagy éppen Gyurcsány, mert hát a Rogán terminológiában a kettő ugyanazt jelenti.
Az a tény, hogy érdemben, önkormányzati szinten, még ha akarna sem tudna jelentős befolyással bírni a külföld, senkit sem érdekel. Hiszen mekkora beleszólása lehet abban bármely külhoni vezetőnek, hogy Aprajafalván legyen csatornázás, avagy nem?
Persze a kormányzatnak fájó döntéseket a nem kormánypárti helyhatóságok tudnak hozni, mondjuk nem akarnak beengedni akkus cégeket – de ennek már régen eltávolították a lényegét, hogy kiemelt kormányzati beruházássá emelik a dolgot, és onnantól az önkormányzatnak kuss a neve.

Szóval, így másfél év után valami újítás kellene a kommunikációban a rubelfidesz oldaláról, mert már sem ezen, sem pedig az Orbán féle „30 brüsszeli ezüstért eszement genderaktivisták kezére adnák a gyerekeinket”. nem tudok nevetni, sírni meg nem akarok… Persze ettől még tény marad, hogy elképzelhető, hogy az elbukott 300 ezer szavazóból erre a gyerekes plakátra pár ezren visszatérnek Orbánék seggét nyalni, de még annak esélyét is csak haloványan látom.
Tulajdonképpen azt sem értem, mit politizálnak a PÁRTOK az önkormányzati választások kapcsán. Önkormányzat, Önrendelkezés – ezt a településen élőknek, pártoktól függetlenül kellene végezniük! Persze úgy nehéz, hogy a hatalom már előre (nyíltan vagy burkoltan) megfenyegeti a településeket, hogy ha nem a kormánypárti jelöltre szavaznak, akkor nem kapnak majd semmit…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük