…egy teljes megtisztulást hozó tisztítótűzre…

Lassan lenyugszik nemzeti ünnepünk napja, véget érnek a megemlékezések,a valódiak, és a mondvacsinált „nagymagyarvagyokosok” egyaránt. És senki sem érti a lényeget, nem értik a 12 pontot, nem értik Petőfi szavait, és nem is akarják tudomásul venni a valóságot: Ma Magyarország nem méltó sem Március 15 szelleméhez, nem méltó a forradalmárok gondolataihoz, hiszen egy behódoló, szolganemzet lettünk, és a rabtartóink már nem idegenek, hanem a saját földünk szülöttei.
Fotók forrása: www.telex.hu

Megmondom őszintén, volt gondolatomban, hogy felmegyek székesfővárosunkba, hogy becsatlakozzak egy megemlékezésre. Nono, nem kell azonnal rosszra gondolni, nem a főni, a fő-fő-főispán igehirdetésére mentem volna, annyira még nem váltam az elmúlt 14 év folyamatos agymosásai révén behódolttá… Valamely, nem Orbán, nem Fideszpárti megemlékezésre, nagy-gyűlésre mentem volna, de aztán menet közben meggondoltam magam. Mint kiderült, nem veszítettem gyakorlatilag semmit, hiszen csakúgy mint az elmúlt majd másfél évtizedben, most sem történt semmi olyan, ami utat mutatna a jövőbe. Pedig egy forradalmi évfordulótól azért az ilyen gondolatok elvárhatóak lettek volna, szerintem.

Mert mi is történt ma Budapesten? Orbán szófosása a hívei előtt, miszerint majd elfoglalja Brüsszelt (is), és a többi sületlenség. Magyar Péter zászlóbontója, akit viszont jól jellemeznek, akik azt mondják rá: olyan mint a sértett óvodás, vagdalkozik folyamatosan, de értelmes bizonyítékot meg nem húzott elő, hogy bizonyítsa is az állatásait. Toroczkai homofók kiszólással fűszerezte ünnepi beszédét, míg a kutyapártosok jobbra-balra osztogatták sallert.

Karácsony is inkább kampányrendezvénynek használta a rendezvényt, mint a forradalom hangulatát idézte volna fel, illetve adott volna valamilyen jelet arra: tudna azonosulni az igazi változást jelentő gondolatokkal.

Visszatérve Magyar Péterre… Bejelentette a pártja szervezésének megkezdését, de kérdem én, minek? Hogy legyen egy 51-52-edik olyan alakulat, ami az amúgy is szétforgácsolt ellenzéket még jobban megossza? Ha igen, akkor Magyar is a Fidesz embere. Ha nem, akkor pedig butább, mint gondoltam…

Szóval, hiába a botrányok tömege, a megbukott igazságügyér, a megbukott köztársasági elnök (így kisbetűvel), az állampártnak továbbra is megvan az a szavazóbázisa, amellyel (a jelenlegi választási törvények és szabályok szerint) újjólag behúzná az abszolút győzelmet, ha csak nem a kétharmadot.
Azt szoktam mondani, ha valahol egy Győzike a „tehetségével” többszörös tízmilliomos lehet, akkor az a nép megérett a pusztulásra… És ha hozzátesszük, hogy több mint 14 éve hatalomban tart egy olyan csoportosulást, egy Orbánnal az élen, aki kilopja a népe szemét, átjátsza azokat a pénzeket, amiket az ország felemelkedésére adtak, oda szarik, ahonnan enni kér – akkor pedig főleg! De egy teljes megtisztulást hozó tisztítótűzre mindenképpen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük